22380-22422

Μητροπόλεως 13, Στυλίδα, Φθιώτιδα, 35300

2231-300321

Λεωφόρος Αθηνών 110, Λαμία, 35100

triangle

Video

 • Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας . Γονείς, φίλοι, καθηγητές αλλά και τα παιδιά του σχολείου μας έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους , ενώ η συμμετοχή όλων ήταν απρόσμενοι και εντυπωσιακή!!! 
Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, κάλαντα από τους μαθητές πολύ χορό με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, γλυκές και αλμυρές απολαύσεις, χυμούς και αναψυκτικά για μικρούς και μεγάλους, έδωσαν ένα χαρούμενο τόνο, στη γιορτή. 
Οι μαθητές μας χάρηκαν και διασκέδασαν πολύ με τον Αγ Βασίλη και την Αγιοβασιλίνα του, έκπληξης που τους είχανε επιφυλάξει ζωγραφίζοντας Χριστουγεννιάτικα σχέδια , παίζοντας διάφορα παιχνίδια , κάνοντας διάφορα σχέδια με τα μαγικά μπαλόνια και με ότι επιθυμούσε το κάθε παιδί ξεχωριστά !! Προς το τέλος της γιορτής όλα τα παιδιά πήρανε από ένα δωράκι που τους έδωσε ο Αγ Βασίλης.
Ευχαριστούμε όλους, μικρούς και μεγάλους για τη συμμετοχή, το χρόνο και το κέφι τους!!! Η διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του Stathogianni School εύχεται Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία και πολλά χαμόγελα σε όλο τον κόσμο και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές!!!

Ημερομηνία: 25/12/2014

  • Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2014

  Ημερομηνία: 25/12/2014

   • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ   Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη  διοργάνωσε τον Νοέμβριο του 2013  στο κτίριο του Ο.Σ.Κ  στην Στυλίδα , ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : Μαθησιακές δυσκολίες στην σχολική ηλικία.
     Η εκδήλωση που διοργανώθηκε ήταν στα πλαίσια μιας καλής συνεργασίας που εχει το σχολειό μας εδώ και δύο  χρόνια  περίπου με λογοθεραπευτές και παιδοψυχολόγους, με σκοπό την εξειδικευμένη αντιμετώπιση και υποστήριξη των μαθητών μας .
     Ομιλήτριες  στην εκδήλωση ήταν η Χριστίνα Ε. Παυλέτση, Ψυχολόγος, Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών Msc στην Παιδοψυχολογία
   η οποία ανέπτυξε  το θέμα: «Αίτια, συμπτώματα και αντιμετώπιση  γενικευμένων   μαθησιακών δυσκολιών  και δυσλεξίας για  παιδιά της σχολικής ηλικίας  »
   και η Μαρία Σκαρλάτου Ψυχολόγος  η οποία ανέπτυξε  το θέμα « Πως οι γονείς μπορούν να στηρίξουν τα παιδιά τους όταν αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες »
     Κατά την διάρκεια της  ομιλίας έγινε διάλογος  μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών και καλύφθηκαν ανάγκες, απορίες και προβληματισμοί.
   Στο τέλος προβλήθηκε ένα συγκινητικό   video που αξίζει να το δείτε και αναφέρεται πως το σχολείο μπορεί να γίνει ένα μαγικό μέρος για τους μαθητές, αρκεί οι καθηγητές τους να έχουν όχι μόνο όρεξη, αλλά στόχο ζωής να βοηθούν τα παιδιά τους.
   (Ο Musharaf, ή αλλώς Mushy, είχε πρόβλημα στην ομιλία, έχοντας έντονο τραυλισμό,  που τον εμπόδιζε από το να εκφραστεί και να διαβάσει κείμενα. Με τη μέθοδο του καθηγητή του ,  ο Μushy μπόρεσε να πει μερικές λέξεις,και στην συνέχεια ένα κείμενο  που έκαναν την τάξη του να συγκινηθεί).


    

   Ημερομηνία: 10/10/2014

    • Έναρξης Σχολικής Περιόδου-Αγιασμός-Απονομή πτυχίων Stathogianni Shool

    Με εξαιρετική επιτυχία και άκρως ικανοποιητική προσέλευση , το Stathogianni School πραγματοποίησε την καθιερωμένη Γιορτή Έναρξης Σχολικής Περιόδου την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου ανοίγοντας τις πόρτες του πλήρως εξοπλισμένου και πρωτοποριακού του χώρου για 7η συνεχόμενη χρονιά.
    Την έναρξη της εκδήλωσης σήμανε ο Αγιασμός, η βραδιά συνεχίστηκε με την Απονομή πτυχίων των Επιτυχόντων του Stathogianni School ενώ η ιδιοκτήτρια κυρία Αθηνά Σταθογιάννη, όσο και οι συνεργάτες της διακατέχονταν από ένα αίσθημα ικανοποίησης, μιας κι ο πολύτιμος κόπος τους για την ολοκλήρωση των στόχων της περασμένης σχολικής περιόδου ευοδώθηκε.
    Μετά την εκδήλωση ακολούθησε ένας μικρός μπουφές με διάφορες λιχουδιές και αναψυκτικά ενώ οι γονείς ενημερώθηκαν για τα προγράμματα των παιδιών τους .

    Ημερομηνία: 16/09/2014

     • Λογότυπο Stathogianni School

     Ημερομηνία: 17/07/2014

      1 από 1