22380-22422

Μητροπόλεως 13, Στυλίδα, Φθιώτιδα, 35300

2231-300321

Λεωφόρος Αθηνών 110, Λαμία, 35100

triangle

Video

  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣΤο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σταθογιάννη  διοργάνωσε τον Νοέμβριο του 2013  στο κτίριο του Ο.Σ.Κ  στην Στυλίδα , ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : Μαθησιακές δυσκολίες στην σχολική ηλικία.
  Η εκδήλωση που διοργανώθηκε ήταν στα πλαίσια μιας καλής συνεργασίας που εχει το σχολειό μας εδώ και δύο  χρόνια  περίπου με λογοθεραπευτές και παιδοψυχολόγους, με σκοπό την εξειδικευμένη αντιμετώπιση και υποστήριξη των μαθητών μας .
  Ομιλήτριες  στην εκδήλωση ήταν η Χριστίνα Ε. Παυλέτση, Ψυχολόγος, Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών Msc στην Παιδοψυχολογία
η οποία ανέπτυξε  το θέμα: «Αίτια, συμπτώματα και αντιμετώπιση  γενικευμένων   μαθησιακών δυσκολιών  και δυσλεξίας για  παιδιά της σχολικής ηλικίας  »
και η Μαρία Σκαρλάτου Ψυχολόγος  η οποία ανέπτυξε  το θέμα « Πως οι γονείς μπορούν να στηρίξουν τα παιδιά τους όταν αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες »
  Κατά την διάρκεια της  ομιλίας έγινε διάλογος  μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών και καλύφθηκαν ανάγκες, απορίες και προβληματισμοί.
Στο τέλος προβλήθηκε ένα συγκινητικό   video που αξίζει να το δείτε και αναφέρεται πως το σχολείο μπορεί να γίνει ένα μαγικό μέρος για τους μαθητές, αρκεί οι καθηγητές τους να έχουν όχι μόνο όρεξη, αλλά στόχο ζωής να βοηθούν τα παιδιά τους.
(Ο Musharaf, ή αλλώς Mushy, είχε πρόβλημα στην ομιλία, έχοντας έντονο τραυλισμό,  που τον εμπόδιζε από το να εκφραστεί και να διαβάσει κείμενα. Με τη μέθοδο του καθηγητή του ,  ο Μushy μπόρεσε να πει μερικές λέξεις,και στην συνέχεια ένα κείμενο  που έκαναν την τάξη του να συγκινηθεί).


 

Ημερομηνία: 10/10/2014

    • Λογότυπο Stathogianni School

    Ημερομηνία: 17/07/2014

      1 από 1